WordPress websites laten maken

Wij ontwikkelen winstgevende WordPress websites voor mkb-bedrijven in Nederland. Overweeg je een nieuwe zakelijke website? Ontdek waarom steeds meer ondernemers kiezen voor een website die op WordPress draait en hoe wij als webbureau waarde kunnen toevoegen aan jouw online presentatie.

Waarom zou je WordPress websites laten maken?

We snappen dat lang niet iedereen technische kennis heeft van websites. Daarom is het zo handig dat WordPress een vrij makkelijke interface heeft die het beheren van je website moeiteloos maakt, zonder dat je eerst een halve studie moet volgen.

Een zakelijke website moet de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelen. WordPress is een flexibel platform waarop we maatwerkoplossingen kunnen bouwen, passend bij jouw merk en doelen.

Voor een goede online vindbaarheid is het belangrijk om rekening te houden met de richtlijnen van Google. WordPress websites zijn goed te optimaliseren voor zoekmachines, zodat potentiële klanten jouw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden. 

Of je nu startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf hebt, je moet op (en af, maar daar gaan we niet vanuit) kunnen schalen. WordPress websites groeien mee met jouw onderneming, ze zijn flexibel en toekomstbestendig.

WordPress heeft een wereldwijde community van ontwikkelaars. Daardoor ben je verzekerd van updates en blijft jouw website bij de tijd. Er komen zeer regelmatig goede plugins uit die je kunnen helpen met allerlei nuttige dingen op je site, zonder deze eerst om te moeten bouwen. Handig!

SEO voor het Westland
Air so Pure logo
Wuvio

Buro Staal bouwt professionele WordPress websites op maat

We geloven in websites die doen wat ze moeten doen: winst opleveren. Geen kermis waarin je bezoeker verdwaald, maar een duidelijk en helder design op een platform wat lekker werkt. We vertalen jouw essentie naar een online ervaring voor je doelgroep. 

Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar een WordPress website laten maken is heel wat meer dan zomaar wat maken omdat je het er mooi uit vindt zien. Wist je bijvoorbeeld dat je met het gebruik van kleur je bezoeker kunt ‘beïnvloeden’? Wij nemen elk aspect mee en leveren dan ook alleen hoge kwaliteit aan mkb-bedrijven.

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de lancering. We bieden ook nog voortdurende ondersteuning, updates en onderhoud om jouw website optimaal te laten presteren. En net zo belangrijk of misschien wel belangrijker: we zijn ook je online marketing partner om te zorgen dat je doelgroep jou kan vinden. Een totaalservice dus.

Laten we kennismaken

rosanne

Laten we kennismaken

Hai, ik ben Rosanne, creatief strateeg. bij Buro Staal. Heb je behoefte aan een partij die pro-actief meedenkt over jullie nieuwe WordPress website? Laten we kennismaken!

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader