Websites

Heb jij zo’n draak van een website? Je weet wel, zo eentje die je nauwelijks sales oplevert of helpt kosten te besparen. Die je zelf amper aan durft te passen omdat er regelmatig iets misgaat. Die traag, log en niet gebruiksvriendelijk is. En eigenlijk ook gewoon een beetje lelijk. 

Hoe fijn zou het zijn als je iedere dag weer ziet hoe je website resultaat oplevert? Dat de koppelingen tussen je site en je software zorgen dat je interne processen nog efficiënter verlopen. Dat je door op een slimme manier data te verzamelen makkelijk kunt zien waar verbeterkansen ligt, zodat optimaliseren ineens een leuke uitdaging wordt. Zie je dat voor je?

En het is gewoon mogelijk. Kies voor WordPress specialisten die bewezen ervaring hebben met het opleveren van websites die:

  • resultaatgericht
  • visueel aantrekkelijk
  • gebruiksvriendelijk
  • en technisch sterk zijn

(In case je het nog niet doorhad, we bedoelen onszelf 😉 )

Buro Staal homepage op mac

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bij Buro Staal houden we niet van fancy termen, flashy designs en gedoe. Wel van het bouwen van websites die jouw leven een beetje makkelijker maken. En die voor iedereen goed toegankelijk zijn. Maar ook van duidelijk communiceren en samen lachen. Dit is hoe we dat aanpakken.

1. Inventarisatie

Tijdens een brainstormsessie inventariseren we:

  1. welke doelen je met je site wilt bereiken
  2. wie je belangrijkste doelgroepen zijn
  3. hoe zij op jouw website hun doelen bereiken
  4. en welke software je aan je website wilt koppelen

2. ontwerp

Met deze gegevens maken we een menuvoorstel en ontwerpen we diverse pagina’s. We finetunen de ontwerpen tot ze helemaal naar je zin zijn.

3. ontwikkeling

Onze developers nemen daarna het stokje over. Ze bouwen alle maatwerk koppelingen en modules en maken werkende pagina’s van de ontwerpen. Daarmee gaan we testen en finetunen.

4. content

Ondertussen ben je als het goed is al lekker op gang met het maken van content. Loop je vast, dan denken we graag met je mee. Content die klaar is, voegen we vast toe.

5. oplevering

Wanneer alle pagina’s klaar zijn, lopen we samen nog een keer door de website heen. Meestal moeten er nog wat laatste dingen gefinetuned worden. En dan is het tijd voor een feestje. Je site gaat live.

6. 30 dagen vip service

Als je toch nog dingen tegenkomt die niet helemaal lekker werken, passen we dat met plezier voor je aan. De eerste dertig dagen na oplevering is dit service van de zaak. Met behulp van de uitlegvideo die we voor je maken kun je zelf ook lekker met je website aan de slag.

7. onderhoud en optimalisatie

Na die dertig dagen laten we je natuurlijk niet opeens vallen. Voor de continuïteit van je bedrijf, maar ook voor je reputatie is het superbelangrijk dat je website 24/7 als een tierelier draait. Daarom vertrouwen steeds meer klanten op ons voor doorlopend onderhoud en optimalisatie.

Laten we kennismaken

rosanne

Laten we kennismaken

Hai, ik ben Rosanne, creatief strateeg bij Buro Staal. Zullen we een keer afspreken? Dan kunnen we even sparren over je doelen en wensen. Of samen bepalen welke items op je website wensenlijst het grootste verschil in je resultaten kunnen maken.

APK PERFORMANCE ABONNEMENT

Een website is net een auto, eens in de zoveel tijd heb je een APK nodig om hem te laten werken. Hebben jullie behoefte aan een creatief bureau dat proactief meedenkt om de performance van jullie website continu te optimaliseren? Voor gedreven ondernemers hebben wij APK performance abonnementen opgezet. 

Lees meer over onze APK abonnementen

Onderhoud en support

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Lees meer over onderhoud en support

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Klantcase

Blue Radix

blue radix

Blue Radix levert data gedreven diensten waarmee kassen autonoom bestuurd kunnen worden. Wij mochten de site voor dit nieuwe bedrijf ontwikkelen. We begonnen met een intensieve strategie sessie. Daarin hebben we de meest logische opbouw van de content bepaald. Op basis van het brand book hebben we een frisse look & feel ontworpen. Het resultaat mag er zijn. Een site waar het team trots op is. En binnenkort hopen we data gedreven resultaten te kunnen delen.

blue radix
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader