Contact

Wij zijn heel goed in praten. En in (on)gevraagd advies geven, scherpe opmerkingen en keihard lachen. Soms komen we een beetje lomp uit de hoek, maar we bedoelen het altijd goed. Wil je een keer met ons rond de tafel? Je kan ons gewoon bellen of mailen. Of een ansichtkaart sturen, dat vinden we écht leuk!

Bezoekadres

Buro Staal BV
Hoofdstraat 86a
2678 CM De Lier

Je kunt de auto gratis voor de deur parkeren. Mocht het vol zijn, is er genoeg plek op het Oranjeplein. Dit is wel een blauwe zone, dus vergeet de parkeerschijf niet.

Sales

info@burostaal.nl
0174 79 22 06

Administratie

administratie@burostaal.nl

KvK 92264492
BTW NL865964531B01

Support

We helpen iedereen graag, maar we zijn geen gratis WordPress support helpdesk. Die bestaat overigens wel en vind je hier.

Volg je onze linkedin pagina al?

Volg je onze linkedin pagina al?

Lees meer

Kennisbank

De kennisbank is een goede plek om te beginnen als je een vraag over of probleem met je website hebt. We hebben de artikelen voor je ingedeeld in categorieën om het zoeken makkelijker te maken. Je kunt natuurlijk ook de zoekfunctie gebruiken om snel het antwoord op je vraag te vinden.

Bezoek de kennisbank

Blogs

In de kennisbank staan met name artikelen die gebaseerd zijn op veelgestelde vragen. Mocht je het antwoord hier niet kunnen vinden, neem dan een kijkje bij onze blogs. Daar vind je namelijk nog veel meer how-to’s en waardevolle informatie met betrekking tot je website.

Ga naar de blogs

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader

Neem contact op.

Of noem het liever je uitdaging! Geen vraag is ons te gek. Hoe moeilijker de vraag, hoe langer we er even over na moeten denken :) Maar we laten altijd van ons horen, dat beloven we!