Contact

Wij zijn heel goed in praten. En in (on)gevraagd advies geven, scherpe opmerkingen en keihard lachen. Soms komen we een beetje lomp uit de hoek, maar we bedoelen het altijd goed. Wil je een keer met ons rond de tafel? Je kan ons gewoon bellen of mailen. Of een ansichtkaart sturen, dat vinden we écht leuk!

Bezoekadres

Buro Staal VOF
Hoofdstraat 86a
2678 CM De Lier

0174 79 22 06
info@burostaal.nl

Je kunt de auto gratis voor de deur parkeren. Mocht het vol zijn, is er genoeg plek op het Oranjeplein. Dit is wel een blauwe zone, dus vergeet de parkeerschijf niet.

Postadres

Buro Staal VOF
Hoofdstraat 86a
2678 CM De Lier

KvK 67596835
BTW NL857087563B01

Een leuk kaartje met complimenten is altijd welkom in onze brievenbus. Facturen ontvangen we het liefst op administratie@burostaal.nl

bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 

Heb je buiten deze uren een spoedje? Mail dan naar support@burostaal.nl

We helpen iedereen graag, maar we zijn geen gratis WordPress support helpdesk. Die bestaat overigens wel en vind je hier.

Volg je onze linkedin pagina al?

Volg je onze linkedin pagina al?

Lees meer

Kennisbank

De kennisbank is een goede plek om te beginnen als je een vraag over of probleem met je website hebt. We hebben de artikelen voor je ingedeeld in categorieën om het zoeken makkelijker te maken. Je kunt natuurlijk ook de zoekfunctie gebruiken om snel het antwoord op je vraag te vinden.

Bezoek de kennisbank

Premium support

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Als je een backUPdate abonnement of supportbundel hebt, kun je contact opnemen met onze supportafdeling via het speciale supportformulier.

Mail de supportafdeling

Blogs

In de kennisbank staan met name artikelen die gebaseerd zijn op veelgestelde vragen. Mocht je het antwoord hier niet kunnen vinden, neem dan een kijkje bij onze blogs. Daar vind je namelijk nog veel meer how-to’s en waardevolle informatie met betrekking tot je website.

Ga naar de blogs

Support

Heb je geen backUPdate abonnement of supportbundel? No worries, ook dan kun je contact opnemen met onze supportafdeling. We bespreken eerst de kosten en factureren op nacalculatie.

Mail de supportafdeling