Webshops

Heb jij het gevoel dat je het maximale uit je webshop haalt? Of is je shop al tijden niet meer vooruit te branden? En dan zowel qua performance als resultaat, zeg maar. Dan is het nu echt tijd om een nieuwe, technisch sterke, gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte WooCommerce webshop te laten maken. Die je niet alleen meer omzet oplevert, maar ook arbeidskosten bespaart. Bijvoorbeeld omdat je door de koppelingen met je andere systemen minder manuren nodig hebt.

Stel je eens voor hoe het zou voelen om iedere maand je resultaat te zien stijgen. Meer bezoekers, een hogere conversie en groei in de gemiddelde waarde van je bestelling. Hoe tof zou dat zijn? Het niet-zo-geheime-geheim daarvoor zit ‘m in het zorgen voor een technisch sterke basis, een gebruiksvriendelijk ontwerp, het slim meten van data en het voortdurend willen blijven optimaliseren.

En hoe ingewikkeld dat misschien klinkt, het uitbesteden hiervan is een investering die je dik terugverdient. Vooral wanneer je je WooCommerce website laat maken door een bureau met jarenlange ervaring en bewezen resultaat. Waar je samenwerkt met mensen die je begrijpen, ondersteunen en je helpen je doel te bereiken. Wij dus 😊

Wil je geen complete webshop met honderden / duizenden producten maar ben je wel op zoek naar een manier om producten / diensten via je website te verkopen? Ook daar kunnen we bij helpen.

Logo van Gezinnig, voor wie we een WooCommerce webshop ontwikkelden

Onze aanpak

Onze aanpak

Bij Buro Staal geloven we dat elk bedrijf meer winst uit zijn webshop kan halen. En dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door meer omzet, door minder frustratie rondom het beheer van je site of door het automatiseren van processen. In zeven heldere stappen lanceren we zo’n webshop ook voor jou. 

1. Inventarisatie

Tijdens een brainstormsessie inventariseren we:

  • hoe we de webshop gaan inrichten
  • welke koppelingen er gemaakt moeten worden en hoe we dat kunnen doen
  • welke wensen er voor de vormgeving zijn
  • welke extra functionaliteiten er gebouwd moeten worden
Deze informatie verwerken we in een concreet Plan van Aanpak.

2. ontwerp

Onze digital designer ontwerpt op basis van het Plan van Aanpak een concept van diverse pagina’s. We finetunen dat concept tot het helemaal naar je zin is. Als het concept definitief is, worden alle overige pagina’s ook gemaakt.

3. ontwikkeling

Daarna nemen onze developers het stokje over. Ze bouwen de afgesproken maatwerk koppelingen en modules. Daarmee gaan we testen en finetunen.  

4. Producten en content

Ondertussen ben je als het goed is al lekker op gang met het maken van content. Loop je vast, dan denken we graag met je mee. Content die klaar is, voegen we vast toe.  Indien mogelijk importeren we de producten vanuit je oude webshop of vanuit een ander importbestand. Scheelt weer werk.

5. oplevering

Wanneer alle pagina’s en producten klaar zijn, lopen we samen nog een keer door de webshop heen. Meestal moeten er nog wat laatste dingen gefinetuned worden. En dan is het tijd voor een feestje. Je nieuwe WooCommerce webshop gaat live. Woohoo!

6. 30 dagen vip service

Als je toch nog dingen tegenkomt die niet helemaal lekker werken, passen we dat met plezier voor je aan. De eerste dertig dagen na oplevering is dit service van de zaak. Met behulp van de gepersonaliseerde video tutorial die we voor je maken, kun je zelf makkelijk content toevoegen en/of editen. 

7. onderhoud en optimalisatie

En natuurlijk laten we je na die dertig dagen niet opeens vallen. Voor de continuïteit van je bedrijf, maar ook voor je reputatie is het super belangrijk dat je webshop 24/7 als een tierelier draait. Daarom vertrouwen steeds meer klanten op ons voor doorlopend onderhoud en optimalisatie.

Laten we kennismaken

rosanne

Laten we kennismaken

Hai, ik ben Rosanne, creatief strateeg bij Buro Staal. Zullen we een keer afspreken? Dan kunnen we even sparren over je doelen en wensen. Of samen bepalen welke items op je webshop wensenlijst het grootste verschil in je resultaten kunnen maken.

APK PERFORMANCE ABONNEMENT

Een website is net een auto, eens in de zoveel tijd heb je een APK nodig om hem te laten werken. Hebben jullie behoefte aan een creatief bureau dat proactief meedenkt om de performance van jullie website continu te optimaliseren? Voor gedreven ondernemers hebben wij APK performance abonnementen opgezet. 

Lees meer over onze APK abonnementen

Onderhoud en Support

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Lees meer over onderhoud en support

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Klantcase

ENGEL.

ENGEL webshop op mutiple devices

Voor Sabien Engelenburg, eigenaar van het merk ENGEL. en de webshop Engelpunt.nl ontwikkelden we een WooCommerce webshop. Haar Magento 1 webshop werd niet meer ondersteund en Magento 2 bleek meer gericht op grote e-commerce concerns. Ze vond in WooCommerce een goed alternatief dat zowel voor haar als haar klanten gebruiksvriendelijk is. Ook geeft het haar meer ruimte om de visie en het verhaal achter het merk ENGEL. te vertellen.

ENGEL webshop op mutiple devices
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader