Webdesign voor het westland

In hartje De Lier vind je Buro Staal. Een groepje creatieve digitale techneuten en online vakliefhebbers die samen hét webdesign bureau van het Westland vormen. Waarom dat zo is? We werken het allerliefst lokaal. We kennen de mensen, de merken, de bedrijven… we hebben er het juiste gevoel bij.

Zoals het echte Westlanders betaamt, hebben we bijvoorbeeld (bijna) allemaal werkervaring in de (glas)tuinbouw. Dus als we dan aan de slag mogen met webdesign voor mooie Westlandse merken als Vreugdenhil, Stolze en Air So Pure, worden we daar blij van.

Ons begrip van de lokale markt en de behoeften van bedrijven in de regio stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de groei van onze klanten ondersteunen. We zijn niet alleen een webdesign bureau, maar vooral een partner die zich inzet voor het succes van de gemeenschap waarin we actief zijn.

Daarom hebben we veel klanten die gevestigd zijn in o.a. De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Wateringen, Maasland en Schipluiden.

Ben jij een bedrijf in de gemeente Westland en wil je aan de slag met een website, webshop en/of optimalisatie hiervan? Dan ben je aan het juiste adres. We helpen je wel nog even met wat tips voor je vergelijkende zoektocht.

Hoe je een webdesign bureau in het Westland kiest

Er zijn er natuurlijk een aantal, dus hoe weet je wie bij jou en je bedrijf past? Dat kan een zoektocht zijn. Tijd is geld, dus je kunt maar beter zo efficiënt mogelijk zoeken naar een webdesign partner in het Westland.

Check 1: je snápt het

Het is één ding om een webdesign bureau te zijn, maar het is wat anders om deze expertise op een begrijpelijke manier over te brengen. Een goed webdesign bureau spreekt niet alleen de taal van bits en bytes, maar is ook goed in het vertalen van complexe technische concepten naar Jip en Janneke-taal. Niet om denigrerend te doen over digitale leken, maar er komt aardig wat jargon voorbij in ons wereldje. En het is natuurlijk ook gewoon best technisch aan de achterkant.

Na een kennismakingsgesprek moet je dus begrijpen wat een webdesign bureau kan, hoe het werkt en wat er gaat gebeuren.

Check 2: je voélt het

Waar denk je dat het beste webdesign vandaan komt: een suf, zakelijk kantoor in een grauw kantoorpand op een industrieterrein of een creatief, klein kantoor in een dorpscentrum? Het ligt misschien niet helemaal voor de hand als je een bureau uit gaat kiezen, maar let eens op de werkplek en de mensen. Zitten ze er met plezier? Vraag eens naar de werkcultuur. Is er humor in de gesprekken? Een gelukkige werkplek vertaalt zich in geïnspireerde en gemotiveerde teamleden. En wat leveren die op? Hun beste kunnen en loyaliteit naar de klanten.

Na een kennismakingsgesprek moet je dus voelen dat een webdesign bureau de juiste creatieve partner voor je kan zijn.

Check 3: je ziét het

Een goed webdesign bureau vertelt je dat een website werk nodig zal blijven hebben om relevant te blijven en te groeien. Er moet een mogelijkheid zijn om een langdurig partnerschap aan te gaan met je bouwer in de vorm van proactieve ondersteuning en optimalisatie. Dit voorkomt niet alleen onverwachte problemen, maar zorgt er ook voor dat de website altijd up-to-date en effectief blijft. Dat besteed je het liefst uit aan degene die de website gemaakt heeft, omdat die ‘m natuurlijk door-en-door kent. Evenals jou en je merk. Dat werkt gewoon fijn.

Na een kennismakingsgesprek moet je dus zien dat er een langdurige samenwerking in de pijplijn zit (of kan zitten).

En nog 5 checks om een webdesign bureau in het Westland te kiezen

  1. Voor welke Westlandse bedrijven zijn er al digitale producten gemaakt?
  2. Op welk platform(en) wordt er gebouwd?
  3. Is dit schaalbaar voor de toekomst?
  4. Is er aantoonbare ervaring met webshops?
  5. Wordt er naar jouw ideeën geluisterd?
  6. Hoeveel ervaring is er?

Laten we kennismaken

Laten we kennismaken

Hai, ik ben Rosanne, creatief strateeg bij Buro Staal. Heb je behoefte aan een partij die pro-actief meedenkt over hoe jullie website nóg beter kan? Laten we kennismaken!

Marketingwebsites

Heb jij behoefte aan een website die resultaat oplevert? Waarmee je tijd kunt besparen door slimme koppelingen en automatiseringen? Wij bouwen marketingwebsites die resultaatgericht, visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en technisch sterk zijn.

Lees meer over marketingwebsites

Onderhoud en support

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Lees meer over onderhoud en support

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader