WordPress onderhoud & support

Heb jij iedere keer last van uitstelgedrag wanneer er updates geïnstalleerd moeten worden? Of wanneer een extra foto geplaatst moet worden of een tekst aangepast? Misschien is het zelfs wel een keer finaal misgegaan. Lag je site dagen plat. Ooit wel eens overwogen om het onderhoud van je website of webshop uit te besteden? Ja, dat kan gewoon! Dan heb je er nooit meer hoofdpijn van.  

Droom even met ons mee. Nooit meer zorgen over of achterstallige updates. Altijd zeker weten dat je website snel en soepel laadt. Wekelijkse security scans. Recente backups op diverse plekken. En nooit meer extra kosten wanneer je site ondanks alles toch gehackt wordt. Zien we daar een twinkel in je ogen?

Want laten we eerlijk zijn, eigenlijk is WordPress website onderhoud best veel gedoe. Wanneer het niet je dagelijks werk is dan. Maar ook niet iedere developer wordt er enthousiast van. Daarom wordt WordPress ondersteuning steeds meer een apart vakgebied en is ons hele team daar op ingespeeld.

Schermafbeelding van BuroStaal.nl - Een web bureau gespecialiseerd in marketing websites en website optimalisatie

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

Bij Buro Staal geloven we dat elk bedrijf meer winst uit zijn website of webshop kan halen. Minder zorgen en frustratie rondom het beheer is daar een voorbeeld van.

Niks geen drie pakketten waar je uit kunt kiezen die zo gepositioneerd zijn dat je de voor ons meest gunstige kiest. Gewoon één pakket, waarin we je precies bieden wat je nodig hebt voor een vaste prijs van € 55 (ex BTW) per maand. Ons Full Service WordPress onderhoudspakket bevat:

Premium webhosting op echt snelle en veilige servers

Zodat je nooit meer ongeduldige bezoekers kwijtraakt. En je zelf ook lekker snel in de backend kunt werken.

Een staging-website

Een online kopie waarop we wijzigingen en updates kunnen testen voor we ze op je live site doorvoeren. Of waar je zelf aan de slag kunt als je je website helemaal op de schop wilt gooien.  

24/7 monitoring van de uptime, performance en veiligheid van je site

Zo helpen we je te voorkomen dat je bij eventuele problemen misschien wel duizenden euro’s aan omzet misloopt.

Een SSL- certificaat

Waarmee je bezoekers zien dat alle data versleuteld wordt verzonden.

Een kopie van je content op diverse servers in de wereld (CDN)

Hierdoor laadt je site overal ter wereld lekker snel.

Wekelijkse updates

WordPress, thema’s en plug-ins Altijd de laatste versie. Altijd de nieuwste mogelijkheden. Altijd de hoogste veiligheid. En mocht er door een update iets niet meer werken, dan fiksen we dat voor je.

Dagelijkse back-ups

Zodat je altijd zonder gedoe snel en soepel naar een vorige versie terug kunt. Wordt je website ondanks alles gehackt? Dan repareren wij zonder extra kosten je site.

De abonnementskosten van diverse premium plug-ins

Omdat licenties aanschaffen niet altijd even eenvoudig is en niet iedereen een creditcard heeft, nemen wij dit voor je uit handen.

Host je je website nog niet bij ons?

Dan verhuizen we je site zonder extra kosten.

Om te zorgen dat jouw website als een tierelier draait, is het belangrijk dat de webhosting aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Daarom is webhosting bij ons standaard inbegrepen in ons Full Service WordPress Onderhoudspakket.

WordPress Support

WordPress Support

Alles wat je niet dagelijks of wekelijks doet, kost relatief veel tijd. En werk wat je lastig of vervelend vindt, stel je vaak zo lang mogelijk uit. Er is altijd wel iets dat urgenter is of lijkt.  

Heb jij regelmatig van die WordPress klusjes die te lang blijven liggen? Of wil je het wel graag doen, maar  ben je bang dat het fout gaat? Dan kunnen onze supportbundels uitkomst bieden.

 

Met onze supportbundels kun je ons altijd bellen als je support nodig hebt bij je WordPress website. Maar je kunt de werkzaamheden ook gewoon over de schutting gooien. Dan regelen wij het gewoon voor je.

WordPress support brengen wij onder in supportbundels. Je koopt vooraf een x-aantal uur in en wij halen onze werkzaamheden daar vanaf. Zo: 

Bespaar je tijd

Wij regelen het voor je. Daardoor hou jij meer tijd over om te doen waar jij goed in bent.

Bespaar je energie

@%#^# voor de zoveelste keer je pagina mislukt? Niet meer nodig. Minder frustratie is meer energie over voor andere (leukere) dingen.

Bespaar je geld

Wij werken over het algemeen 3 x zo snel in WordPress als jij. 3 uur voor jou is 1 uur voor ons. En in 3 uur kun jij 3 x meer verdienen dan wij jou in 1 uur kosten. (Snap je het nog?)

En een fijne bonus: de supportbundels zijn onbeperkt geldig. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je de uren wilt gebruiken. We hebben supportbundels van 3, 10, 25 en 50 uur.

Laten we kennismaken

rosanne

Laten we kennismaken

Hai, ik ben Rosanne, Creatief Strateeg bij Buro Staal. Zullen we een keer afspreken? Dan bespreken we waar we jou tijd, energie en geld kunnen besparen bij het beheer van je WordPress website. Dat kan bij ons op kantoor in De Lier of online.  

Marketingwebsites

Heb jij behoefte aan een website die resultaat oplevert? Waarmee je tijd kunt besparen door slimme koppelingen en automatiseringen? Wij bouwen marketingwebsites die resultaatgericht, visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en technisch sterk zijn.

Lees meer over marketingwebsites

optimalisatie

De tijd van één keer per vijf jaar een nieuwe site en klaar na oplevering is al lang voorbij. Je klanten zijn kritisch en je concurrenten hijgen in je nek. Voortdurend optimaliseren op resultaat en gebruiksgemak is tegenwoordig een must. En wij doen dat op een MKB vriendelijke manier.

Lees meer over optimalisatie

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Testimonial

Hannelore Kron | dutchvitamins.nl

Bizar hoe iets relatief simpels als een supportbundel invloed heeft op je hele bedrijf en je salesproces. De drempel om iets te laten aanpassen is ontzettend laag. Even een mailtje sturen en klaar. Wijzigingen worden gewoon snel opgepakt, en mijn ideeën over hoe een pagina eruit moet komen te zien, worden verrijkt door de designskills van het team.

Het maakt mijn offertetrajecten makkelijker. Omdat ik makkelijk mijn website kan laten updaten waar nodig (Teksten aanpassen gaat prima, maar de rest: geen zin in en geen tijd voor), en ik veelgestelde vragen over mijn aanpak op mijn site heb laten zetten. Zo scheelt het me tijd aan de telefoon, en levert het me dus nu al meer op.

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik de supportbundel niet eerder heb aangeschaft.”