WordPress onderhoud & support

Heb jij iedere keer last van uitstelgedrag wanneer er updates geïnstalleerd moeten worden? Of wanneer een extra foto geplaatst moet worden of een tekst aangepast? Misschien is het zelfs wel een keer finaal misgegaan. Lag je site dagen plat. Ooit wel eens overwogen om het onderhoud van je website of webshop uit te besteden? Ja, dat kan gewoon! Dan heb je er nooit meer hoofdpijn van.  

Droom even met ons mee. Nooit meer zorgen over of achterstallige updates. Altijd zeker weten dat je website snel en soepel laadt. Wekelijkse security scans. Recente backups op diverse plekken. En nooit meer extra kosten wanneer je site ondanks alles toch gehackt wordt. Zien we daar een twinkel in je ogen?

Want laten we eerlijk zijn, eigenlijk is WordPress website onderhoud best veel gedoe. Wanneer het niet je dagelijks werk is dan. Maar ook niet iedere developer wordt er enthousiast van. Daarom wordt WordPress ondersteuning steeds meer een apart vakgebied en is ons hele team daar op ingespeeld. Of je nu een website of een webshop hebt.

Schermafbeelding van BuroStaal.nl - Een web bureau gespecialiseerd in marketing websites en website optimalisatie

WordPress website onderhoud

Niks geen drie pakketten waar je uit kunt kiezen die zo gepositioneerd zijn dat je de voor ons meest gunstige kiest. Gewoon één pakket, waarin we je precies bieden wat je nodig hebt voor een vaste prijs van € 75 (ex BTW) per maand. Ons website onderhoudspakket bevat:

Premium webhosting

Op echt snelle en veilige servers. Zodat je nooit meer ongeduldige bezoekers kwijtraakt. Inclusief SSL-certificaat zodat alle data versleuteld via je website verzonden wordt.

Dagelijkse back-ups

Zodat je altijd zonder gedoe snel en soepel naar een vorige versie terug kunt. Wordt je website ondanks alles gehackt? Dan repareren wij zonder extra kosten je site.

Wekelijkse updates

Van WordPress, thema’s en plugins. Altijd de laatste versie. Altijd de nieuwste mogelijkheden. Altijd de hoogste veiligheid. En mocht er door een update iets niet meer werken, dan fiksen we dat voor je.

24/7 monitoring

Van de uptime, performance en veiligheid van je site. Zo helpen we je te voorkomen dat je bij eventuele problemen misschien wel duizenden euro’s aan omzet misloopt.

Staging omgeving

Een online kopie waarop we wijzigingen en updates kunnen testen voor we ze op je live site doorvoeren. Of waar je zelf aan de slag kunt als je je website helemaal op de schop wilt gooien.

De beste premium plugins

Omdat licenties aanschaffen niet altijd even eenvoudig is en niet iedereen een creditcard heeft, nemen wij dit voor je uit handen.

Gratis migratie

Host je je website nog niet bij ons? Dan verhuizen we je site zonder extra kosten.

Telefonisch bereikbaar

Tijdens werkdagen zijn we bereikbaar per e-mail en telefoon.

WooCommerce webshop onderhoud

Als je een webshop hebt, wil je nog iets meer zekerheid. En als er iets mis gaat, kun je niet tot na het weekend wachten voor ernaar gekeken wordt. Daarom hebben we een speciaal onderhoudspakket voor een vaste prijs van € 95 (ex BTW) per maand. Het webhop onderhoudspallet bevat alle elementen van het website onderhoudspakket plus:

Extra premium plugins

Plugins die extra handig zijn als je een webshop hebt. Zoals een postcode checker en facturatie plugin.

Elk uur een back-up

Nog meer zekerheid dat nieuwe producten en bestellingen niet verloren gaan als er iets misgaat.

Updates in 2 fases

Door de updates eerst op de staging omgeving uit te voeren, daarna een controle uit te voeren en daarna pas de live omgeving bij te werken, verkleinen we kans op problemen in je webshop.

support in weekend

Gaat er in het weekend iets mis met de webshop en is er spoed? Dan zijn we per e-mail bereikbaar en gaan we gelijk voor je aan de slag.

Om te zorgen dat jouw website als een tierelier draait, is het belangrijk dat de webhosting aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Daarom is webhosting bij ons standaard inbegrepen in ons onderhoudspakket.

WordPress Support

WordPress Support

Alles wat je niet dagelijks of wekelijks doet, kost relatief veel tijd. En werk wat je lastig of vervelend vindt, stel je vaak zo lang mogelijk uit. Er is altijd wel iets dat urgenter is of lijkt.  

Heb jij regelmatig van die WordPress klusjes die te lang blijven liggen? Of wil je het wel graag doen, maar  ben je bang dat het fout gaat? Dan kunnen onze supportbundels uitkomst bieden.

 

Met onze supportbundels kun je ons altijd bellen als je support nodig hebt bij je WordPress website. Maar je kunt de werkzaamheden ook gewoon over de schutting gooien. Dan regelen wij het gewoon voor je.

WordPress support brengen wij onder in supportbundels. Je koopt vooraf 10 uur in en wij halen onze werkzaamheden daar vanaf. Zo: 

Bespaar je tijd

Wij regelen het voor je. Daardoor hou jij meer tijd over om te doen waar jij goed in bent.

Bespaar je energie

@%#^# voor de zoveelste keer je pagina mislukt? Niet meer nodig. Minder frustratie is meer energie over voor andere (leukere) dingen.

Bespaar je geld

Wij werken over het algemeen 3 x zo snel in WordPress als jij. 3 uur voor jou is 1 uur voor ons. En in 3 uur kun jij 3 x meer verdienen dan wij jou in 1 uur kosten. (Snap je het nog?)

En een fijne bonus: de supportbundels zijn onbeperkt geldig. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je de uren wilt gebruiken. De bundel kost € 997,50 ex btw.

Laten we kennismaken

rosanne

Laten we kennismaken

Hai, ik ben Rosanne, Creatief Strateeg bij Buro Staal. Zullen we een keer afspreken? Dan bespreken we waar we jou tijd, energie en geld kunnen besparen bij het beheer van je WordPress website. Dat kan bij ons op kantoor in De Lier of online.  

Marketingwebsites

Heb jij behoefte aan een website die resultaat oplevert? Waarmee je tijd kunt besparen door slimme koppelingen en automatiseringen? Wij bouwen marketingwebsites die resultaatgericht, visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en technisch sterk zijn.

Lees meer over marketingwebsites

APK PERFORMANCE ABONNEMENT

Een website is net een auto, eens in de zoveel tijd heb je een APK nodig om hem te laten werken. Hebben jullie behoefte aan een creatief bureau dat proactief meedenkt om de performance van jullie website continu te optimaliseren? Voor gedreven ondernemers hebben wij APK performance abonnementen opgezet. 

Lees meer over onze APK abonnementen

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Testimonial

Hannelore Kron | dutchvitamins.nl

Bizar hoe iets relatief simpels als een supportbundel invloed heeft op je hele bedrijf en je salesproces. De drempel om iets te laten aanpassen is ontzettend laag. Even een mailtje sturen en klaar. Wijzigingen worden gewoon snel opgepakt, en mijn ideeën over hoe een pagina eruit moet komen te zien, worden verrijkt door de designskills van het team.

Het maakt mijn offertetrajecten makkelijker. Omdat ik makkelijk mijn website kan laten updaten waar nodig (Teksten aanpassen gaat prima, maar de rest: geen zin in en geen tijd voor), en ik veelgestelde vragen over mijn aanpak op mijn site heb laten zetten. Zo scheelt het me tijd aan de telefoon, en levert het me dus nu al meer op.

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik de supportbundel niet eerder heb aangeschaft.” 

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader