Optimalisatie

Heb jij enig idee wat je website je oplevert? Aan leads en omzet, maar ook aan kostenbesparingen? Zo niet, dan ben je echt niet de enige, hoor. Misschien krijg je al hoofdpijn bij het idee daarin te moeten duiken. En loopt je bedrijf best prima. Of je komt er gewoon niet aan toe. Maar ondertussen zijn steeds meer concurrenten als een malle bezig met hun website optimaliseren. Dus loop je het risico dat ze je aan alle kanten gaan inhalen. En dat ga jij niet laten gebeuren, toch?

SEO

Techniek

Conversie

Stel je eens een wereld voor waarin je elke dag in een oogopslag kunt zien hoe je website ervoor staat. En je samen met een team van experts iedere maand gefocust aan het behalen van ambitieuze doelen werkt. Je doelgroep beter leren kennen, bijvoorbeeld. Of de conversie op de landingspagina voor je weggever verbeteren. Zodat het zin heeft om de kraan met websiteverkeer verder open te draaien.

Eng? No kidding! Meetbare resultaten kunnen enorm confronterend zijn. Je zou er bijna faalangst van krijgen. Maar wat als je ze in plaats daarvan als je GPS gebruikt? Zo weet je of je website optimalisatie project je dichter bij je doel brengt en waar je een blokkade moet omzeilen.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Kun jij ook wel een GPS voor je website gebruiken? Dan wil je vast ook weten hoe wij dat aanpakken. En wil je even sparren? Neem dan gerust contact op. We zijn in De Lier gevestigd, maar werken door heel Nederland.

1. Kennismaking

Als je zo intensief gaat samenwerken als bij een optimalisatietraject, is het enorm belangrijk dat het klikt. Daarom nemen we ruim de tijd om elkaar beter te leren kennen en een eerste indruk te krijgen van jouw case en je doelen. Als we allebei het gevoel hebben dat het klikt, doen we je een voorstel voor een uitgebreidere inventarisatie en analyse.

 1. Inventarisatie. Samen inventariseren we met behulp van ons Website Canvas:
  welke doelen je met je website wilt behalen
 2. Wie je belangrijkste doelgroepen zijn
 3. Hoe die doelgroepen op jouw website of webshop het snelst en makkelijkst hun
  doelen kunnen bereiken
 4. Of er voor jou mogelijkheden liggen om je resultaten te verbeteren door je website
  met andere software te koppelen.

2. Analyse

Daarna duiken we diep je de achterkant van je website en je gebruiksstatistieken in. We kijken onder andere:

 1. Of je website technische issues heeft waardoor deze traag of onhandig is. Of zorgt
  dat zoekmachines de site niet goed kunnen analyseren.
 2. Hoe bezoekers zoal op je site terecht komen. Wat ze er uitvreten. Of er sites zijn die
  veel verkeer naar je sturen. Welke zoektermen bezoekers gebruiken om op je site
  terecht te komen.
 3. Of je al doelen doormeet. En zo ja, wat de resultaten daarvan zijn.

3. optimalisatieplan

Daarna verwerken we stap 1 en 2 in een lekker pragmatisch plan dat past bij wat jouw bedrijf nodig heeft. Heb je vooral behoefte aan sparren, meedenken een en stok achter de deur? Top! Wil je zoveel mogelijk uitbesteden? Dikke prima. In de meeste gevallen bevat ons Optimalisatieplan een combinatie van eenmalige maandelijkse terugkerende werkzaamheden.

4. optimaliseren, meten en bijsturen

Even een reality check. Optimalisatie is er eentje van de lange adem. De maatschappij verandert voortdurend. Trends verschuiven. Technische ontwikkelingen gaan door. En je concurrenten zitten ook niet stil. Dat betekent overigens niet dat je als een malle aan alle knoppen tegelijk moet draaien. Dit kan resultaat opleveren, alleen weet je niet welke knop daar verantwoordelijk voor was en kun je nog niet opschalen. We helpen je alles rustig op te bouwen. Zodat de stappen die we samen zetten ook op lange termijn resultaat blijven opleveren. En iedere maand laten we je zien wat we gedaan hebben en wat de resultaten daarvan zijn.

Laten we kennismaken

Rick van der Zanden

Laten we kennismaken

Hai, ik ben Rick. Als SEO-specialist help ik ondernemers en marketeers zoals jij meer resultaat uit hun website of webshop halen. Zullen we een keer sparren? Dan bekijken we samen waar voor jou het snelst resultaat te behalen valt.

Marketingwebsites

Heb jij behoefte aan een website die resultaat oplevert? Waarmee je tijd kunt besparen door slimme koppelingen en automatiseringen? Wij bouwen marketingwebsites die resultaatgericht, visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en technisch sterk zijn.

Lees meer over marketingwebsites

Onderhoud en support

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Lees meer over onderhoud en support

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Klantcase

IJsselmeerzeilers

Klantcase IJsselmeerzeilers

Pieter Reinhart van IJsselmeerzeilers wilde dat zijn site meer reserveringen zou opleveren. We hebben dus eerst een conversie optimalisatie scan uitgevoerd. Op basis daarvan hebben we onder meer de site overgezet naar een ander WordPress thema. Dat thema was meer gestroomlijnd en had meer mogelijkheden. Hierdoor kon het aantal plug-ins worden verminderd. De site laadt nu in minder 2 seconden. Daarnaast worden bezoekers nu op een logischere manier van de eerste kennismaking naar de gewenste reservering geleid. Met een steady stroom reserveringen als gevolg.

Klantcase IJsselmeerzeilers