Optimalisatie

Website bureau voor bedrijven die online winst willen behalen

Vergroot je bereik met website-optimalisatie

Steeds meer mensen doen online onderzoek voordat ze een online aankoop doen. Je site of shop moet dus werken als een geoliede machine, en daardoor is optimalisatie een onmisbare tool geworden om je online bereik te vergroten.

Veel bedrijven hebben echter geen idee wat hun site doet qua prestaties, laat staan hoe die resultaten verbeterd kunnen worden. Voel je je daardoor aangesproken? Geeft niks. Wij helpen je met een aanpak die bij jou (en je doelgroep) past.

Optimalisatie op basis van 4 pijlers

Website-optimalisatie is a-l-t-i-j-d maatwerk

Digitale ontwikkelingen gaan als een speer. We zien steeds meer gebeuren dan online marketing opbreekt in allerlei losse onderdelen. Wij denken dat de oplossing ligt in het integreren van online middelen die er écht toe doen. Als we kijken naar onze eigen doelgroep komen wij tot de volgende pijlers voor onze Optimalisatie dienst: 

  1. Techniek 
  2. SEO
  3. Conversie 
  4. Toegankelijkheid 

Waarbij de techniek van je site of shop de basis en het uitgangspunt is. Want als die niet op orde is, gaat de rest van de onderdelen hierboven ook niet werken. Veel verkeer op een vreselijke website is een beetje als een vlag op een modderschuit, daar doen we dus niet aan.

Wil niet zeggen dat dat makkelijk is, hoor. Je moet over een goede dosis zelfreflectie beschikken en uit durven gaan van je eigen kracht. Wat is de identiteit van jouw merk? Wie ben je, waar sta je voor? Waarvoor juist niet? Wie is je doelgroep en hoe zit die in elkaar? Hoe kun jij waarde aan hen leveren? Alleen met een eerlijk antwoord op deze vragen krijg je een scherpe optimalisatie-strategie. 

Onze werkwijze

We beginnen met een strategische sessie waarin we onder andere wat van de vragen hierboven op tafel leggen. Vervolgens kijken we welke middelen bij jou passen en hoe we die in kunnen gaan zetten. Dat is afhankelijk van meerdere factoren, dus daar moeten we over brainstormen. 

Afhankelijk van de gekozen weg werken we (natuurlijk!) aan gezamenlijke doelen. We kijken telkens op basis van data wat de volgende stappen zijn. Waar willen we heen en hoe komen we daar? We blikken ook terug, schaven bij, plannen en onderhouden. Dit alles zoveel mogelijk zonder jargon en hopelijk op een manier waar jij net vrolijk van wordt als wij.  

sAMENGEVAT

  • Een goed geïntegreerde optimalisatie-aanpak werkt over alle lagen maar liefst 57% beter dan een ‘traditionele’ aanpak. 
  • Voor de korte- én lange termijn. Geschikt voor bedrijven in allerlei fasen dus. 
  • Altijd maatwerk op basis van een strategische sessie. 
  • We werken maandelijks gezamenlijk aan onze doelstellingen.

Laten we kennismaken

Foto van Rosanne van Staalduinen, mede-eigenaar van Buro Staal, een web bureau dat gespecialiseerd is in marketing websites en website optimalisatie

Laten we kennismaken

Hoi, ik ben Rosanne. Als Creatief Strateeg help ik ondernemers en marketeers zoals jij meer resultaat uit hun website of webshop halen. Zullen we een keer sparren? Dan bekijken we samen waar voor jou het snelst resultaat te behalen valt.

Marketingwebsites

Heb jij behoefte aan een website die resultaat oplevert? Waarmee je tijd kunt besparen door slimme koppelingen en automatiseringen? Wij bouwen marketingwebsites die resultaatgericht, visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en technisch sterk zijn.

Lees meer over marketingwebsites

Onderhoud en support

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Lees meer over onderhoud en support

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Klantcase

IJsselmeerzeilers

Klantcase IJsselmeerzeilers

Pieter Reinhart van IJsselmeerzeilers wilde dat zijn site meer reserveringen zou opleveren. We hebben dus eerst een conversie optimalisatie scan uitgevoerd. Op basis daarvan hebben we onder meer de site overgezet naar een ander WordPress thema. Dat thema was meer gestroomlijnd en had meer mogelijkheden. Hierdoor kon het aantal plug-ins worden verminderd. De site laadt nu in minder 2 seconden. Daarnaast worden bezoekers nu op een logischere manier van de eerste kennismaking naar de gewenste reservering geleid. Met een steady stroom reserveringen als gevolg.

Klantcase IJsselmeerzeilers
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader