WORDPRESS SUPPORT

WORDPRESS WEBSITE ONDERHOUD

Met onze supportbundels kun je ons altijd bellen als je support nodig hebt bij je WordPress website. Maar je kunt de werkzaamheden ook gewoon over de schutting gooien. Dan regelen wij het voor je. En een fijne bonus: de supportbundels zijn onbeperkt geldig. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je de uren wilt gebruiken.

Bespaar tijd

Wij regelen het voor je. Daardoor hou jij meer tijd over om te doen waar jij goed in bent.

Bespaar energie

@%#^# voor de zoveelste keer je pagina mislukt? Niet meer nodig. Minder frustratie is meer energie over voor andere (leukere) dingen.

Bespaar geld

Wij werken over het algemeen 3 x zo snel in WordPress als jij. 3 uur voor jou is 1 uur voor ons. En in 3 uur kun jij 3 x meer verdienen dan wij jou in 1 uur kosten. (Snap je het nog?)

benieuwd naar de kosten?

Hai, ik ben Rosanne, creatief strateeg bij Buro Staal. Zullen we een keer afspreken? Dan kunnen we even sparren over je doelen en wensen. Of samen bepalen welke items op je website wensenlijst het grootste verschil in je resultaten kunnen maken.

dit doen wij ook

WordPress onderhoud

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Winstgevende websites

Heb jij behoefte aan een website die resultaat oplevert? Waarmee je tijd kunt besparen door slimme koppelingen en automatiseringen? Wij bouwen marketingwebsites die resultaatgericht, visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en technisch sterk zijn.

zij gingen je al voor

Toffe klantverhalen

SAMEN RENNEN, SPRINGEN, VLIEGEN,
DUIKEN, VALLEN, OPSTAAN
EN WEER DOORGAAN.