Kinsta Preferred Partner

Wij zijn preferred partner van hostingpartij Kinsta. Wat dat betekent? Dat we vriendjes zijn. Wij hebben voor hen gekozen als onze nummer 1 hostingpartij. En zij bevelen ons aan bij klanten die hulp kunnen gebruiken. Waarom we voor hen hebben gekozen? Omdat zij ons helpen jullie het beste te bieden.

Het beste resultaat

Of we nu een WordPress website of WooCommerce webshop bouwen, we streven altijd naar een snelle website. Ten eerste omdat een snelle site gebruiksvriendelijk is en ten tweede omdat Google er ook blij van wordt.

Wat veel mensen niet beseffen, is dat hosting een hele belangrijke factor speelt bij die snelheid. Want als een bezoeker jouw website bij de server (hostingpartij) opvraagt en het duurt al een seconden voordat die server überhaupt reageert, ben je al een seconde verder zonder dat er iets op je website gebeurt.

We hebben al flink wat websites naar Kinsta verhuisd en elke keer zien we weer hetzelfde resultaat: een flinke verbetering in de snelheid. Dat kunnen we natuurlijk heerlijk roepen, maar het is nog fijner als je het zelf kunt zien.

Logo van Quizbrothers voor wie we een marketing website maakten

Voorbeelden

Voorbeelden

Zie onze analyses van websites die op minimaal twee plekken getest zijn: in hun huidige hosting en bij Kinsta. Belangrijk: er is verder niets aan de website geoptimaliseerd wat het verschil verklaart. Het is exact dezelfde website op twee (of drie) verschillende plekken. Alle websites zijn inmiddels bij Kinsta ondergebracht.

Website A met LearnDash bij oude hostingpartij

burostaal vergelijking learndash

Website A met LearnDash (ongewijzigd) bij Kinsta

burostaal vergelijking learndash kinsta

Links Kinsta, rechts de (inmiddels) oude hosting

burostaal vergelijking 1

Links Strato, midden Kinsta, rechts WP Engine

burostaal vergelijking

Laten we het testen

Rick van der Zanden

Laten we het testen

Hoi, mijn naam is Rick. Is jouw website of webshop traag en ben je benieuwd of hosting bij Kinsta een verschil zal maken? We voeren graag gratis en vrijblijvend een test voor je uit. Interesse? Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.

optimalisatie

De tijd van één keer per vijf jaar een nieuwe site en klaar na oplevering is al lang voorbij. Je klanten zijn kritisch en je concurrenten hijgen in je nek. Voortdurend optimaliseren op resultaat en gebruiksgemak is tegenwoordig een must. En wij doen dat op een MKB vriendelijke manier.

Lees meer over optimalisatie

Onderhoud en support

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Lees meer over onderhoud en support

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Wij zijn geen hostingpartij waar iedereen zijn website kan stallen. Wij bieden alleen hosting aan aan onze klanten waar we ook overige werkzaamheden voor uitvoeren. Dit doen we om hen te ontzorgen en nog beter van dienst te kunnen zijn.

Klantcase

IJsselmeerzeilers

Klantcase IJsselmeerzeilers

Pieter Reinhart van IJsselmeerzeilers wilde dat zijn site meer reserveringen zou opleveren. We hebben dus eerst een conversie optimalisatie scan uitgevoerd. Op basis daarvan hebben we onder meer de site overgezet naar een ander WordPress thema. Dat thema was meer gestroomlijnd en had meer mogelijkheden. Hierdoor kon het aantal plug-ins worden verminderd. De site laadt nu in minder 2 seconden. Daarnaast worden bezoekers nu op een logischere manier van de eerste kennismaking naar de gewenste reservering geleid. Met een steady stroom reserveringen als gevolg.

Klantcase IJsselmeerzeilers
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader