Vind pagina’s eenvoudig terug

Vind pagina’s eenvoudig terug

paginas sorteren

De afgelopen twee dagen heb ik cursus gegeven. Ik heb Martine, een vrouwelijk onderneemsters, geleerd hoe ze zelf een WordPress website kan maken. Het waren twee intensieve, maar ontzettend leuke en gezellige dagen waarin Martine heel veel werk verzet heeft. Het ontwerp is klaar, Martine gaat de komende weken aan de slag met haar webteksten en daarna komt de website online.

TIP: Vind pagina’s eenvoudig terug

Als je een wat uitgebreidere website hebt met veel pagina’s, passen in het pagina-overzicht niet alle titels op één pagina. Onder aan het overzicht verschijnen pijltjes waarmee je naar de volgende pagina met titels kunt.

Ik zoek me af en toe suf naar de pagina die ik wil bewerken, omdat ik niet weet op welke bladzijde die staat of omdat ik hem gewoon over het hoofd zie. En dat vind ik zó irritant!

Ik maak het mezelf een stuk makkelijker door de pagina’s op alfabetische volgorde te zetten! Dit kun je eenvoudig doen, door bovenaan de pagina’s op ’titel’ te klikken.

paginas sorteren

Als het voor jou handiger is, kun je de pagina’s ook op datum sorteren, door op ‘datum’ te klikken. En als je echt heel veel pagina’s hebt, kun je natuurlijk ook de zoekfunctie gebruiken die rechts boven het overzicht staat.

P.S. Deze truc kun je ook toepassen in het overzicht van je berichten!

Onze blogs nooit meer mislopen?

Ontvang onze nieuwsbrief boordevol kennis, belangrijke updates en nieuws over ons vakgebied dan 1x per maand zo in je inbox.
Uiteraard wordt je e-mailadres helemaal nergens anders voor gebruikt en kun je je altijd nog uitschrijven als je toch spijt hebt van al die handige informatie in je mailbox. We snappen goed hoe overweldigend onze bak aan kennis kan zijn, hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader