Taaddaaaaaaaa……

Oorspronkelijk was het idee om 1 juni mijn nieuwe website te lanceren. Dat lukte niet, omdat ik nog een beetje in de knoop zat met wat ik precies aan wilde bieden. De deadline verschoof naar 1 september en ik sloot mezelf een week op in een hotel in Limburg om mijn aanbod uit te werken en mijn website te maken. In die week heb ik heel veel gedaan, maar daarna kwam ik weer in de waan van de dag terecht en verdween mijn nieuwe website naar de achterrond. Eind november heb ik met mezelf afgesproken dat mijn nieuwe website 1 januari 2015 online moest staan. Ik vertelde dit aan steeds meer mensen, als stok achter de deur. En het is gelukt! Ik heb net mijn nieuwe website live gezet, 1 dag eerder dan gepland. Ik ben er echt super blij mee en heel trots op!

Wat een bevalling…

Maar wat een bevalling zeg. Als ik voor een klant een website moet maken, weet ik altijd vrij snel welke kant het op moet, maar voor mezelf vond ik het zó moeilijk! Ik heb verschillende thema’s geprobeerd, ben een aantal keer opnieuw begonnen, heb al mijn teksten herschreven, weggegooid, weer opgezocht, nogmaals herschreven en ben toen toch maar weer op een nieuwe pagina begonnen. En eerlijk is eerlijk, mijn website staat dan wel online, maar is eigenlijk nog niet klaar. Ik zie nog genoeg dingetjes die net niet helemaal netjes zijn, maar is dat erg? Ik vind van niet. Het merendeel is af en dat wilde ik graag alvast laten zien. De rest komt nog wel. En eigenlijk is een website nooit klaar, je wilt altijd dingen weer anders, nieuwe content toevoegen, it’s an ongoing proces.

Taaddaaaaaaaa….

Daar is ze dan, mijn nieuwe website:

nieuwe-website

 

Kwetsbaar

Omdat ik al zo lang met mijn nieuwe website bezig ben, ken ik haar inmiddels vrij goed, maar voor jullie is ze nieuw. Dat is best even spannend. Vinden jullie haar net zo leuk als ik? Het is iets heel anders dan mijn oude website, voor sommigen misschien best even wennen. En omdat ik haar zelf gemaakt heb, stel ik mezelf ook kwetsbaar op. Een webdesigner wordt toch vaak beoordeeld op zijn eigen website. Ik heb mezelf dus echt uit mijn comfortzonde geschopt. Zie je iets wat niet goed werkt? Laat het me weten, zodat ik het kan repareren. Vind je haar fantastisch? Ik hoor het graag! Is het niet you’re cup of tea of heb je opbouwende kritiek? Ook dat mag je vertellen. Maar wees wel lief voor haar.. en voor mij..

2014

Omdat het vandaag de laatste dag van dit jaar is, nog even een korte terugblik. 2014 was voor mij een bijzonder jaar, omdat het het eerste jaar was waarin ik niet meer in loondienst was en volledig zelfstandig mijn centjes moest verdienen. Ik heb er geen moment spijt van gehad! Wat vind ik het leuk om van Buro Staal een bloeiend bedrijf te maken en om zoveel lieve, leuke en enthousiaste mensente ontmoeten die mij daarbij willen helpen. En die ik ook weer kan helpen. Bedankt voor jullie steun afgelopen jaar!

Een dankwoord richting mijn klanten. Bedankt voor jullie vertrouwen en loyaliteit. Zonder jullie ben ik nergens! Het is fijn om te weten dat jullie soms ook niet zonder mij kunnen icon_smile Taaddaaaaaaaa…...

Rest mij niets anders dan jullie te bedanken voor het lezen mijn tips afgelopen jaar. Ik wens jullie vanavond een hele fijne jaarwisseling toe met vrienden, familie, geliefden en vooral heel veel appelbeignets (ik lust geen oliebollen!). Doe voorzichtig met vuurwerk, geef je huisdieren een extra snoepje vanavond en vergeet niet te genieten.

Proost, op een bloeiend, succesvol, gezond en liefdevol 2015!

Liefs,

Rosanne

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *