SEA

Website bureau voor ondernemers die online zichtbaar willen zijn

Doelgericht zoekmachine adverteren voor jouw website of webshop

Als je (nog) niet gevonden wordt in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google, kun je advertenties aan de top van de pagina inkopen. Dat noemen we SEA (Search Engine Advertising). Door een bepaald budget te besteden kun je dus adverteren op zoekwoorden, maar daar komt nogal wat bij kijken. Als je niet goed weet wat je doet, is de kans groot dat je je geld door het putje spoelt. Ook al wil Google het graag relatief makkelijk doen lijken. Hoe het wel moet? Gaan wij je natuurlijk bij helpen.

Voor bedrijven die op willen vallen

De kosten-efficiënte belofte van sea

We gaan gelijk eerlijk tegen je zijn: SEA krijgt je relatief (!) snel in de zoekresultaten, maar kost soms gewoon best wat centen. Gelukkig betaal je alleen als er daadwerkelijk iemand op de advertentie klikt. En als je stopt, stopt de zichtbaarheid ook. Het is dus een goede korte-termijn strategie en bovendien hartstikke handig als je in de seizoensproducten zit. Als je hiernaast op zoek bent naar duurzaam, lange-termijn resultaat in de niet-betaalde zoekresultaten ga je aan de slag met SEO.

Het is mogelijk om €2,- omzet voor iedere €1,- aan SEA investeringen te draaien. (Dat is natuurlijk wel afhankelijk van een groot aantal factoren). Als je daarnaast weet dat er toch nog steeds heel wat mensen op de zoekmachine advertenties klikken – gem. 8% – kan SEA dus een lucratief marketingmiddel voor je website zijn. Je betaalt per klik, hebt altijd inzicht in de prestaties en uitgaven en kunt continu bijschaven. Op basis van data kunnen we dus kosten efficiënt adverteren.   

Je online marketing strategie zou over het algemeen moeten bestaan uit beide principes, maar dat verschilt per bedrijf. In een strategische sessie kijken wat het beste bij jou past. 

Wuvio

Onze werkwijze

Samen met jou stellen we een plan van aanpak op. We werken maandelijks samen aan onze doelen, die onder andere afhangen van bepaalde campagnes en fases waarop we op dat moment zitten. Dat nemen we allemaal door bij de aftrap. 
 
Net als bij SEO beginnen we bij het begin: wie is je doelgroep? Waar zoeken ze naar, wat doet je concurrentie ermee en wat kost het om op te adverteren? Dat noemen we een zoekwoordenonderzoek. Zo kunnen we data gedreven kijken welke stappen we kunnen nemen en wat de doelstellingen worden. Dit alles zonder jargon en op een manier waar jij (ook) een dansje van gaat doen.  

Het zou mooi zijn om er geld in te steken en gelijk beginnen met meer verkopen – maar als het zo makkelijk was, zouden er geen specialisten nodig zijn. Je begint eerst met het verzamelen van data om te kijken wat werkt, dan schaven we bij, en kun je de vruchten plukken van wat Ads te bieden heeft. 
 
Als eigenaar van je advertentie account heb je altijd inzage. Elke maand hebben we een overleg om door te spreken hoe het ervoor staat en wat we de volgende periode gaan doen. 

seA content laten maken

Misschien heb je wel eens voorbij horen komen hoe belangrijk het is om (kwalitatieve) landingspagina’s te hebben voor SEA. Zo niet, bij deze. Landingspagina’s maken vereist kennis van een aantal andere disciplines (zoals copywriting en conversie optimalisatie) en laat je dus het beste maken door iemand die de ins- en outs kent.  
 
Dus bieden we onze SEAklanten de mogelijkheid om landingspagina’s te laten maken. Die dragen onder bij aan de prestaties van je advertenties, óf je überhaupt vertoond wordt en zo ja, hoe vaak, bijvoorbeeld. Niet links laten liggen dus.

samengevat

    • Met SEA is er een mogelijk potentieel van maar liefst 2,- omzet op 1,- investeringen. 
    • SEA is een (relatieve) korte-termijnaanpak met een kosten efficiënt karakter. 
    • We werken data-gedreven en leren eerst je doelgroep kennen door middel van een zoekwoordenonderzoek en ‘test campagne’. 
    • We werken maandelijks gezamenlijk aan onze doelstellingen. 
    • Voor een optimaal resultaat heb je kwalitatieve landingspagina’s of laat je deze maken. 

Laten we kennismaken

favicon bs

Laten we kennismaken

Hoi, ik ben Shirley. Als Online Marketing Specialist help ik ondernemers en marketeers zoals jij meer resultaat uit hun website of webshop halen. Zullen we een keer sparren? Dan bekijken we samen waar voor jou het snelst resultaat te behalen valt.

Marketingwebsites

Heb jij behoefte aan een website die resultaat oplevert? Waarmee je tijd kunt besparen door slimme koppelingen en automatiseringen? Wij bouwen marketingwebsites die resultaatgericht, visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en technisch sterk zijn.

Lees meer over marketingwebsites

Onderhoud en support

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Lees meer over onderhoud en support

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
js_loader