Roast mijn website

Heb jij een website of webshop en denk je dat hij perfect is? Of weet je al dat hij niet perfect is, maar hoor je graag van experts wat er beter kan? Laat hem dan door ons roasten! Eigenlijk is het gewoon een review, maar roast klinkt leuker 😉 Je krijgt minimaal drie gratis tips waar je je website beter mee kunt maken. We delen de roast via YouTube zodat meer website eigenaren er van kunnen leren.

Hoe het werkt

Volgens Van Dale is een roast, naast een braadstuk, ook een evenement waarbij een bekende persoonlijkheid op milde wijze wordt bespot. In ons geval bespotten we geen persoonlijkheid maar een webshop. En in plaats van bespotten geven we liever “oprechte, opbouwende kritiek”. We maken een video waarin we jouw webshop laten zien en een minimaal drie punten bespreken die beter kunnen. Wat je vervolgens met die tips doet is natuurlijk completely up to you.

P.S. Kijk maar eens op de foto hoe lief we voor elkaar zijn 🙂

Schermafbeelding van BuroStaal.nl - Een web bureau gespecialiseerd in marketing websites en website optimalisatie

Dank jullie wel voor het grondig beoordelen van mijn webshop, echt te gek! Met de meeste punten kan ik wel wat. Ik ga gelijk aan de slag. Eerst maar de homepage, de populaire foto’s/categorieën en de menu structuur aanpakken, dat zijn al mooie stappen.

Jenny Bor – Essential Oil Shop

Kleine letters

Kleine letters

Meld je nu aan

Meld je nu aan

Hoi. Mijn naam is Sander, CRO en SEO specialist bij Buro Staal. Sta jij open voor feedback? Meld je website fof webshop dan nu aan!

P.S.: Nazorg in de vorm van troostmuziek en complimentjes is mogelijk.

optimalisatie

De tijd van één keer per vijf jaar een nieuwe site en klaar na oplevering is al lang voorbij. Je klanten zijn kritisch en je concurrenten hijgen in je nek. Voortdurend optimaliseren op resultaat en gebruiksgemak is tegenwoordig een must. En wij doen dat op een MKB vriendelijke manier.

Lees meer over optimalisatie

Onderhoud en support

Met ons backUPdate abonnement heb je nooit meer trillende handjes en slapeloze nachten over websites die ineens uit de lucht zijn. Ook premium hosting en reparatie wanneer je gehackt bent zijn inbegrepen. En wil je ook graag je kleine klusjes over de schutting gooien? Overweeg dan onze supportbundel.

Lees meer over onderhoud en support

Dit doen
wij ook

Dit doen wij ook

“Er valt niet veel te roasten aan deze webshop want het zit gewoon kneitergoed in elkaar! Het ziet er strak uit, het menu is duidelijk, ook als je zoekt op ‘speciaal dieet’ kan je er snel komen, de foto’s zijn top, alles is goed te lezen, het contrast is duidelijk, overal is goed over nagedacht.”

Nou zo’n compliment van twee UX/CRO specialisten steken wij graag in de zak! Uiteraard hadden ze nog 3 kleine volledig terechte kritiekpunten die we samen met de klant z.s.m. gaan oppakken. Bedankt 🙂

Peter Jaap – Limburgiavlaai.nl

Klantcase

ENGEL.

ENGEL webshop op mutiple devices

Voor Sabien Engelenburg, eigenaar van het merk ENGEL. en de webshop Engelpunt.nl ontwikkelden we een WooCommerce webshop. Haar Magento 1 webshop werd niet meer ondersteund en Magento 2 bleek meer gericht op grote e-commerce concerns. Ze vond in WooCommerce een goed alternatief dat zowel voor haar als haar klanten gebruiksvriendelijk is. Ook geeft het haar meer ruimte om de visie en het verhaal achter het merk ENGEL. te vertellen. 

ENGEL webshop op mutiple devices