Ons team

Wat je echt
over ons
moet weten

Wat je echt over ons moet weten

Buro Staal bestaat uit drie stoere meiden en twee nuchtere mannen. Unieke persoonlijkheden, maar allemaal overtuigde digitale nerds. Die overigens gewoon jouw taal spreken, en met plezier uitleggen waar je op moet letten en waarom. En die allemaal graag het verschil voor onze klanten maken.

We zijn gek op tompoezen, chocola, festivals, en reizen. Tussen het harde werken door, houden we van een lolletje en gekkigheid. Er moet immers elke dag gelachen worden. Wil je ons beter leren kennen? Scroll snel verder, en je komt ons vanzelf tegen.

Een website maken. Je handige buurjongetje kan het ook. Toch? Maar een website maken die op alle apparaten soepel laadt en voor iedereen makkelijk te gebruiken is? Die resultaatgericht is en meetbaar bijdraagt aan jouw organisatiedoelstellingen? Daar heb je een team van specialisten voor nodig. Liefst met ervaring in jouw werkveld.

En wanneer je bright en shiny website voor het eerst het daglicht ziet? Dan ben je nog niet klaar. Sterker nog, dan begint het werk pas echt. Want jij wil toch ook je concurrenten voorblijven? Dan zul je doorlopend moeten meten en optimaliseren. En ook daarvoor ben je bij Buro Staal op de juiste plek.

Wat je over websites
moet weten

Wat je over websites moet weten

Ons team

Annemieke Vermeulen

Eigenaar / Digital Designer

Rick van der Zanden

Front-end / support

Rosanne van Staalduinen

Eigenaar / Strateeg

Sander - Buro Staal

Sander Volbeda

CRO-specialist

Yvette Sonneveld

Copywriter

Ons team

Wat we
doen

Wat we doen

Marketingwebsites

Wij bouwen marketingwebsites die winst in tijd en/of euro’s opleveren.  Toegankelijke websites die goed converteren en bijdragen aan groei.

Lees meer over marketingwebsites

optimalisatie

Data verzamelen. Groeikansen vinden. Experimenteren. Analyseren. Repeat. Dat is conversie optimalisatie. Groeien met behulp van de data die je website je geeft.

Lees meer over optimalisatie

Deze bedrijven vertrouwen op buro staal.

Logo van Quizbrothers voor wie we een marketing website maakten
Logo van Blue Radix, voor wie we een marketing website maakten

Kennismaken

Wil je je case bespreken? Kijken of het klikt? Kan virtueel of “in het echt”.
Bel of mail gewoon even.