Effectief Rouwen

Willy van Leeuwen

Effectief Rouwen

Willy van Leeuwen

Willy van Leeuwen van Effectief Rouwen had contact met haar virtual assistent, en schreef braaf mee: website aanpassingen – Buro Staal bellen. De aanpassingen (“altijd zo’n gedoe”) bleven nog even op de plank door het schrijven van een boek, samen met de aantekeningen. Dus ook het belletje naar Buro Staal bleef uit.

En dan…

Als het boek ‘Effectief Rouwen’ af is, wordt het hoog tijd de website bij te werken. Als Willy haar aantekeningen opsnort en het telefoonnummer opzoekt, blijken we bij elkaar om de hoek te zitten. Dat scheelt dus weer wat gedoe ;-) Willy: “En toen Rosanne in korte tijd 11 van de 12 punten wist op te lossen, wist ik het: Buro Staal maakt mijn nieuwe website”.

Effectief Rouwen, best een naam waar mensen aan moesten wennen. Rouw is niet iets waar je een kant-en-klaar marketingtrucje op kunt loslaten. Het is een persoonlijk proces dat je zelf doorleeft, zoals Willy zegt “en af en toe maar moet laten gaan”. Zo ging ze ook aan de slag met het ontwikkelen van de website. De deadline heeft ze daarom zelf meermaals verschoven, tot het moment in februari 2019. “De website is precies zo, nee wacht, nog beter dan ik me had voorgesteld”.

effectief rouwen

nieuwe website Effectief Rouwen

Willy van Leeuwen

Schrijfster | Coach
effectiefrouwen.nl

Mooi maken

Willy: “De meiden zijn zo technisch goed, en in het mooi maken”. De website vormt een geheel met wat ze aanbiedt: een pakket zelfhulpboeken, een thuistraject voor rouw. Toen Rosanne voorstelde mijn boeken als pakket aan te bieden, en niet als losse modules, “Wist ik meteen: Dit is de weg, want rouwen doe je ook niet half”.

Willy schrijft blogs, biedt persoonlijk rouwinzicht en geeft lezingen. Inmiddels hebben ook professionals uit de zorg- en uitvaartbranche haar gevonden. Geen wonder, want om deze bijzondere vrouw kan geen mens heen. Ze fluisterde ons tijdens dit gesprek in snel weer eens langs te komen met een taartje. Gezellig Willy, tot snel!

Ook geen zin in gedoe? We horen graag van je ;-)

Ook geen zin in gedoe? We horen graag van je ;-)