Dutch Vitamins

Hannelore Kron

Dutch Vitamins

Hannelore Kron

In april 2017 mailde Hannelore van Dutch Vitamins ons: “Ik heb ernstig behoefte aan een nieuwe website. Ik ben als professional enorm gegroeid de afgelopen jaren, maar mijn presentatie naar buiten toe is in uitstraling en content blijven hangen in 10 jaar geleden. Ik schaam me er inmiddels voor. Tijd voor actie dus!”. En die actie kwam er! Omdat Hannelore copywriter is, schreef ze zelf deze klantcase voor ons.

Stel… Je hebt als tekstschrijver/copywriter een eigen bedrijf

  • Je schrijft commerciële teksten voor ambitieuze bedrijven en merken…
  • Je helpt hen met branding en positionering…
  • Je adviseert hen over meer omzet maken via hun website door de nieuwste inzichten…

En je hebt zelf een zwaar verouderde website waarvan je vrienden zeggen: “Hé Hannelore, de zero’s belden: ze willen hun webdesign terug!” Dan gaat er iets niet goed in je business.

En toch was dat de situatie waar mijn bedrijf in 2017 in zat. Door alle klussen voor klanten kwam ik maar niet toe aan het vernieuwen van mijn eigen website. Maar door mijn verouderde uitstraling moest ik teveel tijd steken in persoonlijke acquisitie. Mijn website en bedrijfsidentiteit waren duidelijk uit elkaar gegroeid. Hier moest iets gebeuren. En rap een beetje.

Maar ja, welk bureau kies je uit als je zelf ook verstand hebt van hoe je websites slim indeelt zodat je meer verkoopt? Als je zelf ook bedrijven adviseert over technieken om bezoekers zo snel mogelijk te laten rammen op die bestel- of contactknop? En als je zelf een zeer duidelijke mening hebt over de doorvertaling van je nieuwe huisstijl in je website?

oude kleurenschema

kleurenschema oude website Dutch Vitamins

kleurenschema nieuwe website

kleurenschema nieuwe website Dutch Vitamins

Pokke-eind weg, maar de moeite waard

Nou, dan kom je dus uit bij Buro Staal. Toegegeven: De Lier was wel een pokke-eind weg van mijn woon- en werkplaats Utrecht, maar maakt dat uit als ze verder gewoon kwaliteit leveren? Niet echt, zo bleek al snel. Het was de moeite waard.

We hadden meteen een klik, en we hebben een aantal bijzonder gezellige en nuttige werksessies gehad in Delft, waarbij we elkaar goed aanvulden. Rosanne luisterde goed, had slimme ideeën, was écht betrokken, en wist zo een design op te leveren dat waanzinnig lekker aansloot bij mijn huisstijl en bij mijn wensen.

Waanzinnig veel reacties

Toen mijn website in juli 2017 live ging, heb ik daar waanzinnig veel reacties op gekregen. En klanten door gekregen. Omdat mijn bedrijfsuitstraling eindelijk past bij wie ik ben, en bij wat ik doe voor mijn klanten. En natuurlijk omdat de teksten op mijn site zo lekker, zo prachtig, zo passend en zo verleidelijk zijn geschreven. Echt een top-copywriter die dat heeft gedaan. O wacht, dat was ik zelf…

dutch vitamins 1

nieuwe website Dutch Vitamins

Hannelore Kron

Online copywriting | advies | branding
dutchvitamins.nl

Dikke, vette hands up

Ik zeg altijd tegen mijn klanten: “Laat je website voor je werken, dan hoef je zelf een stuk minder te doen.” En zo is het inmiddels bij mijzelf ook, mede door Buro Staal. Natuurlijk: persoonlijke acquisitie blijft nodig, en dat is ook een van de leuke kanten van ondernemer zijn. Maar met de website die ik nu heb, gaat alles een heel stuk vlotter en trek ik de klanten aan die bij me passen: bedrijven en merken die gas willen geven en daar budget, tijd en aandacht voor hebben.

Wat Buro Staal onderscheidt van andere bureaus: ze zijn oprecht betrokken, houden je pro-actief op de hoogte van de voortgang, en stoppen niet voordat je als klant helemaal tevreden bent. Kom daar maar ’s om bij het gemiddelde bureau.

Een dikke, vette hands up voor Buro Staal. Ik heb nu een site die fris, warm, persoonlijk, en toch zakelijk is. Tenminste, dat vind ik zelf. Maar misschien moet je het zelf even checken.

Wil jij net als Hannelore ook zelf minder doen en je website voor je laten werken? We horen graag van je ;-)

Wil jij net als Hannelore ook zelf minder doen en je website voor je laten werken? We horen graag van je ;-)